المقادير:
1/2 كيلو صدور دجاج
كوب سبانخ مفروم
كوب لحمة مفروم متعصج
فنجان أو نصف كوب جبنة بارميزان
1/4 كيلو جبنة موزريلا
فنجان زيت زيتون أو زبد
بصله متوسطة مفرومة
ملح وفلفل
للتزين ....
كوسة مسلوق أسلايز “دوائر”_طماطم شيرى. او كما تحبى
الطريقة:
كوسة مسلوق أسلايز “دوائر”_طماطم شيرى. او كما تحبى
الطريقة:
نضع زيت الزيتون أو الزبد فى قدر على النار وبعدها
ننزل بالبصل المفروم،
وبعد دقيقة ننزل باللحم المفروم المتعصج والسبانخ المفروم وملح وفلفل،
وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار، ونحضر صدور
الفراخ المخلية، ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش، ويتم حشوها بالخليط
المعدة، ونضغط عليها بكف الأيد، وبعدها نضعها فى مقلاة على النار وقليل من
الزيت، ونضع قطع الصدور ونقلب على الجنبين بعد احمرار كل جنب، وبعدها
نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية ونضع على كل قطعة صدور فراخ شريحة من
جبنة المودزريلا وتزج فى الفرن من 10 إلى 15 دقيقه إلى تمام النضج، وبعدها
نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق.