من النهارده طعم كفته الحاتى فى بيتك





 
كوكتيل على كيفك




                    المقادير ....


 مقدار كيلو الا ربع لحمة مفرومة ناعم ومعاها حته



 دهن وهي بتتفرم وتحطي عليه بصلة مبشورة تصفي





 منها الماية وتحتفظي بالماية عشان هتحتاجيها



نص رغيف فينو مقشر منقوع في مايه ومتصفي كويس وحطيه

 علي 


الكفتة والتكة الحلوة م ك سمنة او زبدة وتوابلك 

كالاتي :


نص م ص ملح ... نص م ص فلفل ...



م ص كسبرة ناشفة ... ربع م ص قرفة



جوزة الطيب وبس ماتكتريش عن كدا ادعكي اللحمة في بعضها



كويس جداااا وسيبيها تتبل مش اقل من ٣ساعات...

               الطريقه.....

     



أهم مرحلة في البوتجاز هتشيلي الشبكة اللي في النص وولعي 



الفرن فوق وتحت علي درجة ٣٠٠ وسيبيه يسخن 



وهاتي صنية وغلفيها كلها بالفويل تمام وابدأي صبعي الكفتة علي 


الاسياخ وتكوني جايبة طبق فيه مايه البصل وبشر 




طماطماية صغننة اوي ورشة ملح ورشة فلفل وقبل ما تصبعي 


حطي ايدك في ماية البصل وصبعي الكفتة ورصي 




الاسياخ زي الصورة ورسيها علي الصنية زي الحاتي ودخليها ارضيه 



الفرن وتكوني مسخنة الفحم علي عين البوتجاز 





وبعد مايسخن حطيه تحت الكفتة وسيبيه الحرارة اللي تحت 

الصنية 

هتفضل ولعاه والدهون اللي هتنزل من اللحمة 




هتحميه وزي ما قولتلك ولعي الفرن فوق وتحت وممكن تعملي


 الكباب كمان كدا وبكدا هتكلي احلي كفتة مشويه 



وبالف هنا

ترميم منازل كشف تسريبات مياة

Ads 468x60px

Social Icons

Featured Posts