المقادير ....
الطبقه العلويه
1كوب سودانى محمص و مقشر و مجروش خشن
1/4 كوب سكر بنى
1/4 كوب شيكولاته شيبس
3/4 م ص قرفه
1 م ك دقيق
مقادير الكيك..
1 و 2/3 كوب دقيق
1 و 1/2 م ص بيكنج بودر
1/2 كوب زبده لينه
1 كوب سكر ناعم الحبيبات
2 بيضه حجم كبير
3/4 كوب زبادى
ذره ملح
فانيليا
الطريقه.....
نخلط كل مكونات الطبقه العلويه فى طبق و نركنه على جنب
فى اناء اخر نقوم بضرب الزبده مع السكر و ذره الملح لغايه مانحصل
على خليط كريمى هش
نضيف البيض واحده بعد واحده مع الفانيليا
نهدى سرعه المضرب و بالتبادل نضيف الزبادى و الدقيق لغايه
مانخلص الكميه كلها و بمجرد ما يختلطوا نوقف الضرب
نبطن صينيه مقاس 24 سم
نضع نصف خليط الكيك و جزء من مكونات الطبقه العلويه زى ماهو
ظاهر فى الصوره و بعدين نحط بقيه الخليط و فوق
الوش نرش بقيه الخليط اللى تبقى من الطبقه العلويه
نخبز على 180
تخرج من الفرن نسيبها تبرد -- نقدمها