مكرونتى القواقع بالفراخ والبشاميل





المكونات...
2كيس مكرونه قواقع او اى نوع تحبيه
نصف كوب صلصه
جبنه موتزريلا او تركى
لعصاج الفراخ نستخدم
2صدور فراخ مخليه +بصلتين_فلفل+ملح+
بهارات فراخ+بابريكا+كارى+طماطمايه صغيره+قرن فلفل ويفضل حار
للبشاميل 
2ملعقه كبيره دقيق+2ملعقه كبيره زبده +نصف كيلو لبن+ملح وفلفل +مكعب مرق+بيضه
الطريقه...

نقوم بعمل العصاج ونقطع صدور الفراخ قطع صغيره نضعها على ملعقتين زبده وتشوه ثم نضع عليها البصل المفرى والفلفل والطماميه والبهارات الى ان تنضج
ثم نقوم بعمل البشاميل ونحمر الدقيق فى الزبده ثم نضع اللبن شويه بشويه ومعه البهارات ونقلب الى ان ينضج المزيج وفى النهايه نقلب معه بيضه قبل وضعه على المكرونه
ناتى بصينيه متوسطه ندهنها زبده ثم نخلط المكرونه مع الصلصه مع العصاج وقليل من مزيج البشاميل ونفردهم فى الصينيه  ثم نضع باقى البشاميل على الوجه ومعه الجبنه الموتزريلا  وعلى الفرن فى درجه حراره متوسطه  وتترك الى تبرد قليلا بعد النضج لتقطع قطع متساويه 
وبالهنا والشفا



ترميم منازل كشف تسريبات مياة

Ads 468x60px

Social Icons

Featured Posts