اجمل واشهى طرق عمل الجمبرى بالمايونيز


 
المقادير :
- نصف كيلو جمبرى - عصير ليمون  - كوب صلصة مايونيز - طماطم شرائح -  2 بصلة مقطعة حلقات - ملح - فلفل - كرفس

الطريقة :
 

- يغسل الجمبرى ثم يوضع فى طبقات متبادلة من حلقات البصل والكرفس ويتبل بالملح والفلفل وعصير الليمون.
- يرفع على النار حتى ينضج مع ملاحظة تقليبه على فترات .


 
- بعد تمام النضج يقشر الجمبرى ويفتح من ظهره .
- يرص الجمبرى فى طبق ويغطى بصلصة المايونيز ويجمل بقطع الطماطم والليمون وبعض وحدات الجمبرى ويقدم ساخن .

ترميم منازل كشف تسريبات مياة

Ads 468x60px

Social Icons

Featured Posts