فراخك المشويه فى صينيه وكمان بريحه الفحم



كوكتيل على كيفك
المقادير...
فرخه كبيره او 2 كيلو
2 بصله كبيره
3فصوص ثوم
2قرن فلفل واحد اخضر وواحد احمر
1 طماطمايه
1 ليمونه 
ملعقه كارى+ملعقه بابريكا+نصف ملعقه قرفه
ملعقه بهارات فراخ+ملح وفلفل كما تحبى
ضيفى اى بهارات تحبيها وممكن ملعقه مسطرده وكاتشب
الطريقه...
تقطع الفرخه 8 قطع  ونقوم بعمل فتحات فى القطع حتى تتشرب التتبيله وتدعك بالملح والخل والليمون (ولو عايزها دايت ممكن تشيلى الجلد عن الفرخه وصدقونى مبتفرقش فى الطعم)  ونضعها فى الصنيه ثم نضرب البصله والطماطم والفلفل  والثوم فى الكبه او تقطعيهم كما تحبى ويوضعوا على الفراخ ثم نتركها حوالى ساعه حتى تتشرب التتبيله او نتركها فى الثلاجه الليل بطوله بس تكون مغطاه وبعد ان نسويها فى الفرن نشعل قطعه فحم على النار ونضعها  فى الصنيه على ورقه فويل ونسخن ملعقه زبده على النار  ونصبها على الفحم ونغطى الصنيه بسرعه  ونتركها 10 دقائق وبالهنا يارب

ترميم منازل كشف تسريبات مياة

Ads 468x60px

Social Icons

Featured Posts