طريقة عمل سويسرول الفراخ...


                                                    

    المكونات
1شريحه دجاجه كبيره
-كوب ارز مصرى
- 12 كوب زيت نباتى
- 2كوب ماء مغلى    
- بصله مفرومه                
- 1ملعقه شاى نعناع
- 2ملعقه صنوبر
- 1ملقه شاى قرفه
- ملح
- فلفل اسود....


                                      
   طريقة التحضير



 1- اغسلى الدجاجه جيدا بعصير الليمون والملح والفلفل الاسود .
. 2-ضعى زيت فى قدر على النار واضيفى له البصل المفروم وقلبيه حتى يصبح لونه اصفر
3-ثم اضيفى الارز بعد غسله واضيفى البهارات وقلبى المحتويات على نار متوسطه ثم اضيفى الماء المغلى واتركيه حتى ينضج


5- احضرى شريحه الدجاج واحشيها بالارز ثم اغلقى ولفيها روليت واحكمى غلقها باعواد الاسنان
6- بعد ذلك لفيها بورق الالومينيوم جيدا وادخليها الفرن لمده ساعه تقريبا حتى النضج
7- اخرجى الدجاجه وفكى عنها ورق الفرن والاعواد الخشبيه وقطعيها على شكل روليت بمييل بسيط وضعيها فى طبق التقديم مع البطاطس المحمره والخضار المسلوق

ترميم منازل كشف تسريبات مياة

Ads 468x60px

Social Icons

Featured Posts